Hoppa till sidans innehåll

Träning inomhus på Fyrishov


Under vinterhalvåret har vi inomhusträning på Fyrishovs badhus.

Träningen är löst hållen utan fasta ledare. Vi ägnar oss åt paddelteknik, eskimåsvängar och kanotpolo.

Det går bra att testa paddling med oss eller ta med en kompis vid ett träningstillfälle, vill man fortsätta träna ska man vara medlem i UPK.

Träningstider Fyrishov 2016/2017

Fredagar  19.30-21.00 – 2016-10-21 till 2017-04-22
OBS INGEN TRÄNING 23 december och 30 december!

Tänk på att de angivna träningstiderna är bassängtiderna, se till att vara i tid och ombytt i tid. Om ändringar i schemat görs kommer de i första hand meddelas på klubbens mejllista.

Entrén och passerkort

För att komma in på Fyrishov behöver man ha ett passerkort. Korten delas ut i entrén på Fyrishov före träningarna av någon från klubben. Om du inte har träningskort så måste du vara på plats senast 20 minuter innan träningen börjar.

Vi turas om att sitta i entrén och ta betalt samt dela ut kort. Välj en eller flera dagar när du kan vara ansvarig, skriv upp dig i Fyrsihovspärmen som finns i entrén. Pärmen förvaras i receptionen på Fyrishov och där kan man fråga efter den. Beskrivning av det som ska göras finns i samma pärm. Det är enkla uppgifter som alla klarar av.

Priser säsongen 2016/17

  • Engångsavgift: 100 kr
  • Säsongskort, vuxen: 500 kr
  • Säsongskort, familj: 1000 kr
  • Säsongskort, ungdom (tom 18 år): 250 kr

Fram till säsongens första träning kan ni med fördel köpa säsongskort genom att sätta in motsvarande summa på klubbens plusgirokonto 62 97 54 – 3. Ange namn och vad det gäller på inbetalningen. Avgiften betalas annars kontant i entrén (även säsongskort). Ta med jämna pengar! De som köper säsongskort får ett passerkort att behålla hela säsongen, övriga får ett engångskort som lämnas tillbaka vid varje träning.

Om man betalat engångsavgift vid fem tillfällen så övergår det till säsongskort. Tänk dock på att det är enklare för de som sköter administrationen att ta hand om inbetalningar om ni betalar hela avgiften på en gång! Vänta inte om ni vet att ni ska träna hela säsongen.

Inne på Fyrishov

Ta med badkläder och hänglås. Vill du ha t-shirt eller liknande på dig så ta nåt som inte är i bomull.

Tänk även på att inte paddla in i de skärmar i metall som används av simmarna och som finns på bassängkanterna.

Inne på Fyrishov har vi kajaker och utrustning i den stora simhallen. Du får låna klubbens utrustning. Efter träningen ska kapell och flytvästar sköljas med vanligt vatten – kloret sliter på utrustningen.

Temakvällar

5 november 2016 – Grundläggande eskimåsvängsteknik.
Denna kväll kör vi extra fokus på eskimåsväng och man får tips på övningar som man kan använda för att lära sig eskimåsväng. Kvällen riktar sig till klubbens medlemmar och de som gått nybörjarkurs med oss under året. Ledare är vår eskimåsvängsexpert Ute Cappel

11 november 2016 – Intro till kanotpolo
Denna kväll blir det introduktion till polo. Vilka är reglerna? Vad är bra taktik för ett pololag som vill vinna en match? Vad gör målvakten? Hur gör man egentligen med bollen? Ta emot och passa dina medspelare. Detta är för klubbens medlemmar! Ledare är polomästaren Marie Jeansson

9 december 2016 – Prova-på-paddling
Denna kväll bjuder vi in extra till alla som vill testa paddling med oss. Man behöver inte vara medlem i klubben för att komma, utrustning finns att låna. Man betalar entréavgift 100 kr för vuxen och 50 för barn (se mer info ovan).

Medlemsskap

För att träna med oss på Fyrishov ska man vara medlem. Löser man medlemskap efter 30/9  gäller det för nästkommande år (dvs betalar du i oktober 2016 så är du medlem under hela 2017). För att komma och prova en gång behöver du inte vara medlem. Här kan du läsa mer om att bli medlem: Medlemsavgifter

Kontaktperson

Mattias Larsson, e-post:  sekreterare[at]upk.se

Uppdaterad: 2017-06-15 00:06
Skribent: Daniel Larsson
Epost: Adressen Gömd

Forspaddling och kanotpolo i Uppsala

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala Paddlarklubb - Kanot
Daniel Larsson, Muningatan 23
75308 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info