Hoppa till sidans innehåll

Börja paddla med oss


Vill du börja paddla kajak eller kanadensare i fors, utvecklas som paddlare eller bara pröva något nytt rekommenderar vi att du går någon av Uppsala paddlarklubbs nybörjarkurser. Vi ordnar varje år nybörjarkurser i forspaddling i både kajak och kanadensare, fortsättningskurser och eskimåsvängskurser.

Vill du testa paddling på Fyrisån kan du komma på vår ”prova-på-paddling” den 1 tisdagen varje månad. Mer info finns här.

Om du redan har paddlat en del eller vill testa utan att gå kurs är du välkommen att bli medlem och delta på våra träningar. Se mer information under Medlem och Träning på Fyrisån. Att delta på träningarna, antingen på Fyrisån eller Fyrishov, är ett utmärkt sätt att lära känna andra i klubben och komma igång med paddling!

Nybörjarkurser i forspaddling ges normalt två gånger per år, den första i maj och den andra i augusti. Information om kurser kommer på hemsidan, det går bra att anmäla intresse genom att mejla till This is a mailto link.

Under vintern har vi eskimåsvängskurser på Fyrishov. Vanligtvis har vi en kurs i november/december och en i januari/februari. Information publiceras på hemsidan i god tid innan kurserna, men det går bra att ställa frågor genom att skicka ett mejl till This is a mailto link.

Fortsättningsturer och nybörjarturer  genomförs till självkostnadspris. Mer information finns att läsa i klubben kalender. Leta efter turer som beskrivs som ”Nybörjarvänliga” – då finns det personer med som kan hjälpa till lite extra.

Som medlem i klubben får du låna utrustning på alla våra aktiviteter (kajak, paddel, flytväst och hjälm).

Välkommen att paddla med oss!

Uppdaterad: 23 APR 2017 07:23 Skribent: Daniel Larsson
E-post: Adressen Gömd

Forspaddling och kanotpolo i Uppsala

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Uppsala Paddlarklubb - Kanot
Josef Dahlberg, Övernäs Rosensberg 74
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info